Dimmer (variator) lumini 500W (in doza)

Echipamentul permite controlul luminilor in mod dual, atat prin intermediul intrerupatorului clasic, cat si de catre sistemul inteligent VIKI.

Se monteaza intr-o doza de perete, in spatele intrerupatorului normal. Doza trebuie sa aiba un diametru de minim 60mm, iar adancimea sa-i permita instalarea dispozitivului cu inaltimea de 15mm, in spatele intrerupatorului existent. Odata instalat, intrerupatorul clasic nu mai comanda direct circuitul de lumini, ci dispozitivul ZWAVE.

Se cableaza pe circuit cu 2 sau 3 fire. In cazul circuitului cu 3 fire, in doza trebuie sa ajunga Faza, NUL si comanda circuit lumina.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Dimmer (variator) pentru circuitul de lumini, cu incarcare maxima de 500W. Se instaleaza in doza de perete, in spatele intrerupatorului normal existent. Doza trebuie sa aiba diametrul de minim 60mm si adancimea corespunzatoare pentru instalarea acestui echipament cu inaltimea de 15 mm, la care se adauga adancimea intrerupatorul existent. Se cableaza pe circuit cu 2 sau 3 fire. In cazul circuitului cu 3 fire, in doza trebuie sa ajunga Faza, NUL si comanda circuit lumina.