FIBARO Single Switch 2 – 1*2,5 kW

Cu ajutorul comutatorului FIBARO Single Switch 2, puteți integra instalațiile electrice existente (de exemplu, sisteme de iluminat) într-o rețea Z-Wave. Astfel, dispozitivul conectat poate fi controlat cu ajutorul comutatorului de perete existent, dar – datorită Z-Wave – și prin telecomandă, smartphone sau automatizare controlată de senzori.

Modulul radio compact este plasat într-o cutie de perete chiar în spatele comutatorului normal. Comutatorul nu mai este conectat direct la sarcină, ci acționează ca dispozitiv de intrare pentru inserția FIBARO care controlează sarcina. Comutatorul trimite doar semnal de comandă la inserția care controlează sarcina.
Soluția funcționează cu designul tuturor comutatoarelor. Puteți utiliza un comutator instantaneu sau un switch de comutare. Se recomandă utilizarea cutiilor de perete cu adâncime de 65 mm. Dar pot fi folosite și cutii mai mici, cu o adâncime de numai 45 mm, în cazul în care există suficient spațiu în spatele comutatorului. Spațiul disponibil depinde de mărimea comutatorului tradițional, de dimensiunile cutiei de perete și de cantitatea de cabluri suplimentare introduse în această cutie.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Modul radio pentru instalarea cutiei de perete
Activarea scenei
Funcția de măsurare a energiei
Max. încărcare: 8 A / 2500 W, 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz
Temperatura de operare: 0 ~ 35 ° C
Tehnologie wireless: Z-Wave Plus
Dimensiuni: 42 x 38 x 20 mm