KIT termostat cu LCD si actuator pentru centrala termica

SEC este un sistem pentru a controla încălzirea apei calde în general și în instalațiile de încălzire în podea, în special. Acesta constă dintr-un termostat de perete care funcționează cu baterii, instalat în camera care urmează să fie controlată, și un comutator releu pentru funcționarea cazanului de apă. Termostatul poate fi acționat manual de către utilizator sau de la distanță, prin intermediul rețelei Z – Wave, pentru a seta nivelul de temperatură dorit.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Transmiţător

SEC_SRT321 este un termostat de perete cu baterii. Cu ajutorul unei roți mari de pe dispozitiv, utilizatorul poate preseta temperatura-țintă dorită în încăpere. Prin verificarea temperaturii-țintă cu temperatura reală măsurată în apropiere de dispozitiv, unitatea decide cum să opereze un comutator de alimentare wireless, care este atașat la sistemul de încălzire. În paralel, o poarta de acces centrală a software-ului de control Z-Wave poate seta temperatura țintă folosind Z-Wave. Acest lucru permite să se realizeze o programare a zonelor care trebuie încălzite, în anumite intervale orare. Termostatul în sine nu are temporizatoare interne, ci execută setările wireless și configurarea locală.

Receptor

SEC_SSR303 este un comutator cu releu controlat wireless, capabil să opereze sarcini de până la 3 A / 230 V. Este folosit pentru a controla cazane de apă sau supape cu magneți. Dispozitivul poate fi utilizat la nivel local cu ajutorul a două butoane. Un LED indică starea de comutare curentă. Design-ul modern al dispozitivului permite montarea sa în locuri vizibile din casă.