Senzor de inundatie

Senzorul de inundație alertează întregul sistem VIKI vis-a-vis de pericolul unei inundații sau a unei creșteri bruște de temperatură.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Senzorul de inundații Fibaro vă va avertiza în cazul unui pericol de inundație sau a unei creșteri sau scăderi de temperatură rapide și are o gamă largă de funcții suplimentare. Grație sondelor sale telescopice flexibile, dispozitivul poate funcționa chiar și pe suprafețe neregulate. Senzorul de inundații are integrată sirena de alarmă, care vă va ajuta să reacționați rapid în cazul unei inundații, schimbarea rapidă a temperaturii sau încercarea de a o modifica. În afară de sirena de alarmă, aparatul vă poate alerta în cazul unei amenințări folosind display-uri color.
În plus, un senzor înclinat va detecta înclinare și mișcarea de peste 15 de grade și va trimite un raport către controlerul principal. Senzorul de temperatură încorporat poate fi utilizat nu numai pentru a detecta alarma de incendiu, ci și pentru a administra un sistem de încălzire în pardoseală.

Terminalul de intrare vă permite să conectați o sondă externă și să instalați senzorul în orice locație. Terminalul de ieșire permite conectarea la un sistem de alarmă. Senzorul va funcționa cu baterii de 12 sau 24.