Tu cât de smart trăieşti?

Alături de facilităţile principale, VIKI integrează şi anumite funcţii mai mici, dar cu beneficii la fel de importante pentru confortul nostru.

Şi pentru că bucătăria este pentru multe familii punctul central al casei şi locul unde ne petrecem cele mai plăcute momente, beneficiile unui sistem de automatizare nu pot să lipsească din acest spaţiu.

Scenariul “Bună dimineaţa”

Cu VIKI, dimineţile sunt mai plăcute, pentru că activarea scenariului “Bună dimineaţa” te va scuti de toate task-urile pe care le făceai până acum, chiar şi de pregătitul cafelei.

Atunci când senzorii de mişcare identifică activitate în casă va ridica automat jaluzelele pentru ca lumina naturală să intre în casă, va porni muzica ambientală sau radioul în bucătărie şi chiar va activa aparatul de cafea dacă acesta este unul inteligent.

viki casa inteligenta 1Mai mult te va ţine la curent cu starea vremii şi agenda te va notifica cu toate evenimentele sau întâlnirile pe care le ai programate pentru ziua respectivă.

Lista de cumpărături interactivă

De câte ori ni se întâmplă tuturor să uităm lista de cumpărături acasă sau chiar să uităm să achiziţionăm ceva de care avem nevoie. VIKI te ajută să creezi împreună cu membrii familiei lista produselor de care aveţi  nevoie şi îţi trimite notificări atunci când treci pe lângă magazinul în care se găsesc ele. Mai mult, pe baza reţetelor salvate şi a preferinţelor culinare, VIKI poate să facă recomandări pentru meniul familiei.

Lifestyle

Şi pentru că un stil de viaţă sănătos înseamnă o monitorizare costantă, VIKI beneficiază de o funcţie care permite urmărirea permanentă a greutăţii şi ai altor parametrii biometrici esenţiali pentru  un stil de viaţă sănătos.

Prin urmare VIKI nu doar ne asigură o atmosferă plăcută în fiecare dimineaţa, dar la fel ca şi un asistent virtual sistemul se preocupă şi de alte aspecte ale vieţii noastre de zi cu zi.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary