VIKI: facilităţi disponibile din 2017

Pe lângă cele 4 facilităţi principale VIKI (lumini, climă, multimedia şi securitate) pe care le testăm momentan, din 2017 soluţia noastră va dispune de încă 6 facilităţi cu totul deosebite.

Organizer poate fi numit şi un asistent virtual pentru că  te ajută să-ţi organizezi mai bine activităţile zilnice şi să nu uiţi de momentele importante din viaţa ta. Pe lângă aceste funcţii de bază conţine câteva facilităţi inedite:

viki organizer agenda taskmove

Agenda zilnică: stochează evenimentele importante pentru fiecare membru al familiei, zile de naştere, serbări şi întâlniri cu prietenii.

Alarma: în funcţie de ora stabilită, VIKI te trezeşte pe muzica, radioul sau canalul TV preferat, ridică jaluzelele şi pregăteşte casa pentru activităţile de dimineaţă.

Lifestyle: monitorizarea permanentă a greutăţii şi ai altor parametrii biometrici esenţiali pentru  un stil de viaţă sănătos.

Coş de cumpărături: te ajută să creezi împreună cu membrii familiei lista produselor de care aveţi  nevoie şi îţi trimite notificări atunci când treci pe lângă magazinul în care se găsesc ele.
Recomandări de reţete culinare: pe baza reţetelor salvate şi a preferinţelor culinare, VIKI poate să facă recomandări pentru meniul familiei.

Contacte
Eşti mereu în contact cu prietenii şi cei dragi, pentru că VIKI organizează toate contactele familiei in cloud-ul securizat  al casei, astfel încât ele  să poată fi uşor accesate privat sau public, de oriunde si în orice mod (text, audio, video).

Despre celelalte facilităţi disponibile din 2017 (umbrire, irigaţii, bibliotecă digitală, My Comm  sau MnemoniQ) în articolele viitoare.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary