VIKI Knows a participat la Internet&Mobile World

Echipa VIKI Knows a prezentat casa inteligentă care îți învață obiceiurile la Internet&Mobile World, cea mai amplă expo-conferință de soluții digitale și IT pentru afaceri din Europa Centrală și de Est desfășurată la Romexpo, București, în perioada 3-4 octombrie 2018.

Evenimentul a găzduit expozanți de soluții digitale și IT, de la start-up-uri, la specialiști și companii dezvoltate în domeniul tehnologiei și digitalizării. Este o realitate faptul că luăm parte la o revoluție digitală în toate aspectele vieții noastre iar trendul spre care se îndreaptă omenirea este acela de a utiliza inteligența artificială pentru confortul propriu dar și pentru automatizare și securitate.

Standul VIKI a fost vizitat în număr mare iar interesul crescut manifestat pentru casa inteligentă dotată cu algoritmi de învățare ne-a bucurat. Am avut plăcerea de a cunoaște și interacționa cu un public destul de bine informat în ceea ce privește automatizarea unei locuințe dar și receptiv la ideea de a adăuga inteligența artificală ca un layer suplimentar pentru a crea o casă cu adevărat smart.

În cadrul evenimentului am lansat video-ul „O zi cu VIKI” în care am prezentat experiența unei zile alături de VIKI, soluție implementată cu succes într-o casă reală. Detaliile scoase în evidență denotă un pas înainte spre fine living alături de VIKI.

Puteți urmări video-ul aici.

Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat standul, precum și organizatorilor pentru un eveniment intens și reușit.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary