VIKI vă aşteaptă la Pro Invent 2017! Cluj-Napoca, 22-24 martie

VIKI va fi prezentă la cea de a XV-a ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii “Pro Invent” de la Cluj-Napoca, organizat în perioada 22 – 24 martie 2017 de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale și Ministerului Cercetării și Inovării.

Evenimentul se va desfăşura în Complexul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, B-dul Muncii nr. 103-105, şi reuneşte universități, institute, centre și stațiuni de cercetare, firme, asociații ale inventatorilor, persoane fizice din țară și din străinătate, cu scopul de a stârni interesul potenţialilor utilizatori şi publicului larg.

Fiecare ediţie este o manifestare de referinţă în viaţa inventicii clujene iar invenţiile prezentate, domeniile abordate, entităţile participante fac din salonul “Pro Invent” un loc distinct de întâlnire al inventatorilor şi invenţiilor cu oameni de afaceri, intreprinzători interesaţi să pună în practică rezultatele cercetării, inovării şi creativităţii româneşti.
Viki Knows îşi aduce contribuţia prin prezentarea sistemului inteligent de automatizare a casei dotat cu algoritmi de învăţare şi imitare a comportamentului uman.

viki pro invent 2017 invitatie

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary