VIKI va fi prezentă la AMMA 2018

AMMA 2018 este cel de-al IV-lea Congres Internațional de Inginerie a Automobilelor și Transporturilor, desfășurat în perioada 17-19 octombrie 2018, în cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca.
Echipa VIKI va fi prezentă pentru prima dată ca și expozant în cadrul acestui eveniment, aducând în rândul participanților sistemul VIKI și facilitățile unui ambient personalizat având în perspectivă aplicabilitatea unei astfel de soluții și în interiorul automobilelor. Cu facilități personalizate de climă, lumini, multimedia, vom provoca vizitatorii standului să facă o călătorie în viitorul apropiat, unde mașina pe care o conduc să le învețe comportamentul și preferințele ambientale, apoi să le aplice automat în cel mai natural mod.
Ne-am propus așadar o întâlnire între tehnologiile aplicate în automatizarea unei case și evaluarea implementării acestor algoritmi sau facilități în mașinile viitorului.

Soluția VIKI este sistemul de automatizare al locuințelor dotată cu algoritmi de învățare a comportamentului utilizatorilor săi. Vom sta la dispoziția vizitatorilor cu informații legate și despre ce presupune instalarea unei astfel de case inteligente, cum poate ea să ofere beneficii importante pe termen lung proprietarilor în raport cu investiţia făcută și cum această dezvoltare ne îmbunătățește experiența de viață.
Scopul Congresului Internațional de Inginerie a Automobilelor și Transporturilor este de a oferi oportunități participanților pentru a obține o perspectivă asupra industriei automobilelor de vârf și idei pentru viitoarele dezvoltări, precum și pentru a-și actualiza abilitățile și cunoștințele prin participarea la sesiunile tehnice focalizate pe diverse teme de interes.
Printre temele congresului se numără: vehicule hibride și electrice; sisteme fizice cibernetice în industria automobilelor; inginerie avansată, software și simulare; tehnologii și materiale de fabricație; soluții verzi pentru vehicule.

Mulțumim Universității Tehnice pentru invitație! Ne vedem acolo!

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary