Controlul Luminilor
0
Bine ai venit, Mihai !
Modul tau preferat: scenariu lumini smart home

Controlul Luminilorlumini casa inteligenta

VIKI învata in timp ce combinatie de lumini preferi, setand automat cum se aprind ele în functie de dispozitia sau activitatile tale. Totul se bazeaza pe experienta anterioara. Cand nu esti în camera, luminile se sting singure, economisind energia.

Control Multimedia
VH1
VH1 is a classical music channel. VH1 entertains you with your favorite shows, videos, news about celebrities, special events and live performances.
Animal Planet
Through its programs of the highest quality, Animal Planet viewers stories they present exciting and passionate about all kinds of animals - from the most dangerous predators to our pets.
Bine ai venit, Sarah!
Canal TV Preferat

Control Multimediamultimedia casa inteligenta

Astazi este . VIKI stie din experienta sa anterioara ca la ora 19:35 preferi sa urmaresti VH1. Daca vrei altceva, poti selecta foarte usor un post de radio online, un album de muzica sau chiar un film.

Prognoza meteo
Friday January 24, 2015
  • Monday
  • Monday
  • Monday
  • Monday
  • Monday
  • Monday
  • Monday

Prognoza Meteoprognoza meteo casa inteligenta

VIKI te tine la curent cu starea vremii. Vei primi prognoza detailata pentru ziua curenta, cât si pentru întreaga saptamana. Atunci când sunt schimbari bruste ale temperaturii, VIKI te va avertiza pentru ca tu si familia ta sa fiti mereu pregatiti.

Clima
Temperatura
20.0°C
Umiditate
20%
Ventilatie
50%
20.0°C
50%
50%

Climasistem clima casa inteligenta

Bazandu-se pe observatia preferintelor tale anterioare, VIKI seteaza automat temperatura, umiditatea şi ventilaţia potrivita pentru fiecare camera a locuintei. Cand nu este nimeni acasa, clima va fi ajustata la nivele economice, pentru ca facturile tale sa fie cat mai mici.

Umbrirea locuintei

Umbrirea locuintei

Confortul casei tale este asigurat de controlul inteligent al luminii si caldurii naturale, ceea ce în timpul verii salveaza energia necesara pentru racorirea casei. Atunci cand esti în vacanta, sistemul va asigura plantelor lumina naturala în diverse perioade ale zilei.

Irigatii si lumina artificiala

Irigatii si lumina artificiala planteirigare automatizata a plantelor

VIKI nu uita niciodata sa ude plantele. Automatizarea sistemului de irigatii asigura in functie de sezon apa, dar si lumina artificiala, în lipsa celei naturale.

Organizator

Organizatororganizator smart home

VIKI te ajuta sa-ti organizezi eficient timpul si nu uita niciodata momentele importante pentru familia ta.

Agenda zilnica - Stocheaza evenimentele importante pentru fiecare membru al familiei.

Biblioteca digitala

Biblioteca digitalabiblioteca digitala Viki

VIKI te ajuta sa-ti organizezi toate documentele in format digital si sa le accesezi de oriunde. Pentru siguranta, sistemul protejeaza accesul la anumite documente, in functie de proprietarul de drept.

Contacte

Contactecontacte agenda Viki

Fii mereu în contact cu prietenii tai, pentru ca VIKI permite crearea unei baze de date cu toate contactele familiei, care poate fi usor accesata de oriunde.

Securitate

Securitatesistem securitate viki

Siguranta casei tale este o prioritate pentru VIKI. Acces securizat în locuinta, monitorizare video si verificare permanenta a usilor si ferestrelor.

Security

The safety of your home is a priority for VIKI. Access to the house is secured, there is surveillance monitoring and the windows and the doors are constantly monitored to check if they are closed.
Type the code shown on animation to access the security screen.