Tutorial configurare casa VIKI [VIDEO]

VIKI este casa inteligentă care îți învață obiceiurile şi care are grijă de familia ta. Instalând sistemul VIKI, poţi să ai siguranţa că atât cei dragi, cât şi bunurile din casă, sunt protejaţi.
Echipa VIKI a pregătit un nou video de prezentare, în care vă arătăm cum puteţi să vă configuraţi singuri casa VIKI, să vedeţi cam ce dispozitive ar fi necesare şi să estimaţi un cost.

Ce trebuie să faci?
– Accesează site-ul www.vikiknows.com, secțiunea myVIKI
– În primul rând completezi câteva detalii minimale ale proiectului tău, astfel încât configuratorul VIKI să-ți poată sugera cele mai potrivite echipamente pentru automatizarea facilităților existențe 
– Apoi alegi configurația de camere a casei tale și dispunerea lor
– Pentru fiecare cameră alegi componentele care vor automatiza facilitățile ei, denumindu-le cât mai sugestiv
– Lumini dimabile sau switch-uri, control climă, jaluzele, senzori de foc, fum, monoxid de carbon, amplificatoare și boxe pentru sunet ambiental, playere multimedia sau orice alt device dorit poate fi selectat dintr-o gamă de echipamente testate deja de noi.

Bifând în configurator opțiunile de economie la energie electrică și termică, sistemul va calcula economia efectivă de energie pentru următorii 10 ani adusă de algoritmii de reducere a consumului implementați în VIKI. Aceste sume reprezintă în fapt o investiție în casa ta și nu un cost efectiv. 

Odată ce ai finalizat comanda VIKI, aceasta ajunge în departamentul nostru de configurare. Aici, un specialist o să verifice comanda, validează soluțiile tehnice și pregătește echipamentele pentru livrare. Fiecare echipament este etichetat, integrat în configurația hard-soft ce va fi livrată către tine, presetat și testat în rack-uri speciale de montaj. Noi verificăm efectiv funcționarea casei tale inteligente în propriul nostru laborator, înainte să-ți livrăm echipamentele care-ți vor automatiza casa.

Device-urile sunt astfel etichetate încât tu, sau electricianul care le va monta în casa ta, să le poată identifică ușor după nume și camera în care trebuie instalate, fiind gata pregătite pentru punerea în funcţiune. Nu este nevoie ca cel care le montează să aibă cunoștințe avansate de IT sau domotică.

Odată testele finalizate, comanda este pregătită pentru livrare, iar în cel mai scurt timp va ajunge în casa ta. Nu trebuie decât să iei fiecare echipament, să identifici camera și facilitatea automatizată, iar, în funcţie de complexitatea montajului, să le montezi chiar tu ori să apelezi la un electrician autorizat.

Vezi video mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary