Te-ai blocat în proiectarea casei tale inteligente?

E momentul să folosești Configuratorul VIKI.

E ușor și intuitiv de folosit și-ți configurează automatizarea casei în timp real.
Hai să vedem cum!

Interfețe ușor de folosit? Sigur Da!

Știm cu toții că tehnologia poate fi uneori intimidantă, dar configuratorul VIKI e aici să schimbe jocul. Cu interfețele sale prietenoase, e ca și cum ai avea un prieten care îți explică pas cu pas ce să faci. Nu trebuie să fii expert în tehnologie; configuratorul VIKI te ia de mână și îți arată drumul. E ca și cum ai juca un joc – unul în care rezultatul final e casa ta visată!

Cum stă treaba cu banii?
Nimeni nu își dorește surprize neplăcute când vine vorba de bugete, așa că e important să știi costurile pentru fiecare element în timp real. Îți poți alege dotările, poți schimba opțiunile și configuratorul VIKI îți arată imediat cum fiecare alegere influențează costul final. Configuratorul VIKI te ajută să îți ajustezi planurile fără să depășești limita de cheltuieli.

Vrei să cumperi smart, nu complicat
Alegerea tehnologiei pentru casa ta inteligentă poate fi uneori copleșitoare. Dar ca să alegi soluția potrivită, configuratorul VIKI îți permite să compari diferite opțiuni – de la cabluri la sisteme wireless – astfel încât să poți decide ce e mai bine pentru tine. Este ca și cum ai face cumpărături cu un expert în tehnologie alături de tine.

Oferte și rapoarte? Imediat!
Când ești gata să iei o decizie, VIKI îți oferă oferta pe loc. Plus, primești rapoarte detaliate și transparente, așa că știi exact ce primești pentru banii tăi. Informație clară, fără termeni complicați sau detalii ascunse.

Ca sa fie și mai simplu, ai aici un tutorial de utilizare pentru configurator.

Configuratorul VIKI îți ușurează calea spre a avea casa inteligentă pe care ți-o dorești. Îți oferă controlul, claritatea și confortul de a lua cele mai bune decizii pentru căminul tău.

Împreună cu VIKI, ești mai aproape ca niciodată de casa viitorului tău!

Încearcă configuratorul VIKI

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary