Dealeri VIKI

Echipa VIKI este mereu în căutare de parteneri care să ne ajute să ducem acest sistem inteligent de automatizare a casei cât mai aproape de cumpărătorii din toată țara.

În acest scop promovăm aplicația prin prezența la evenimente de profil și în mediul online încercând să o facem cunoscută în rândul celor interesaţi – arhitecţi, constructori, specialişti în domeniu, oameni de decizie din companii cu interes în promovarea, instalarea sau proiectarea VIKI.

VIKI Knows este un sistem operaţional de control inteligent al casei, dotat cu inteligență artificială, proiectat şi dezvoltat la Cluj-Napoca și implementat printr-o rețea de distribuitori profesionişti în țară.

Dacă doriți să vă bucurați de confortul şi utilitatea facilităţilor VIKI Knows și să gestionați totul dintr-o singură aplicaţie, de pe telefon, tabletă sau vocal accesați pagina de DEALERI a site-ului www.vikiknows.com/dealers și contactați distribuitorul cel mai apropiat de dumneavoastră.

viki harta dealeri

În schimb, dacă ați accesat site-ul nostru în calitate de distribuitor și doriți să vă extindeți gama de sisteme de automatizare locuințe, vă rugăm să solicitați acest lucru prin formularul “Devino distribuitor” și în cel mai scurt timp veți fi contactat de unul din colegii noștri.

viki dealeri formular devino distribuitor

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary