Instalarea şi configurarea VIKI

Având atribuţiile unui asistent virtual,  instalarea unui sistem  de casă inteligentă poate părea un proces complex şi dificil. Nu şi dacă vorbim de VIKI.

O particularitate a soluţiei este uşurinţa în instalare şi configurare. Datorită algoritmilor de învăţare şi imitare a comportamentului uman, sistemul se adaptează automat la schimbările din mediul în care este instalat fără a avea nevoie de o reconfigurare manuală a setărilor la fiecare schimbare de preferinţe ale familiei.

  • soluţia poate fi instalată în case noi sau case gata finisate, utilizând o tehnologie wireless care nu necesită cablări speciale

  • senzorii şi echipamentele de control acces pot să funcţioneze utilizând energie de la reţea sau baterii cu durată de viaţă de la 3 luni sau 2 ani în funcţie de model

 Odată sistemul instalat în casa ta va învăţa toate obiceiurile membrilor familiei legate de lumini, clima şi dispozitive multimedia şi va ştii când e nevoie să le pună în acţiune, iar atunci când rutina zilnică a familiei se schimbă, sistemul  se reconfigurează singur odată cu schimbările pe care le înregistrează de la utilizatori.