VIKI va participa la Internet&Mobile World 2018

VIKI va participa în perioada 3 – 4 Octombrie 2018 la expo-conferința de soluții digitale Internet&Mobile World București, care va avea loc la Romexpo, în noul pavilion B1.

Echipa VIKI va prezenta sistemul inteligent de automatizare a casei dotat cu algoritmi de învăţare şi imitare a comportamentului uman, alături de toate avantajele și caracteristicile implementării acestui sistem ce promite o casă inteligentă care oferă conectivitate, securitate și confort.

Dotat cu senzori de mişcare, temperatură, umiditate sau intensitate luminoasă şi bazat pe nişte algoritmi speciali de învăţare, sistemul memorează preferinţele utilizatorilor legate de luminile din casă, multimedia, climă, lifestyle şi multe altele.

Casa inteligentă VIKI este dezvoltată de firmele clujene QSound Soft și Napoca Software, sistemul fiind deja implementat ori în curs de implementare în câteva case din Cluj.

Printre altele, vom prezenta la IMWorld noutăți legate de acest proiect în ceea ce privește localizarea utilizatorului în locație cu ajutorul Beacon-ului, comanda vocală cu EchoDot Amazon, dar vom povesti și despre provocările întâlnite pe parcurs.

IMWorld creează un cadru important în industria din România pentru dezvoltare profesională, networking și generare de noi clienți care reunește în același loc o audiență de business într-un mediu special construit pentru soluții de digital, mobile și software IT.

Anual, timp de două zile, evenimentul devine un important centru tehnologic din regiune, reunind companii IT, agenții de dezvoltare web și agenții de comunicare online.

Internet & Mobile World este cea mai mare expoziție IT dedicată soluțiilor IT și digitale de afaceri din Europa Centrală și de Est. IMWorld aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea accelerată a industriei de internet și software din regiune. În acest an organizatorii așteaptă un număr de 9000 de vizitatori în cele două zile și pun la dispoziție 7 scene pentru conferințe alături de 140 de furnizori servicii/produse cheie din industrie.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary