Este smart să fii în siguranță!

Smart home este despre securitate, automatizare și conectarea tuturor dispozitivelor din casă între ele, astfel încât acestea să poată fi controlate și accesate de la distanță doar printr-o aplicație pe telefonul tău. Tuturor ne place să ne gândim la casele noastre ca fiind un refugiu sigur. Locul unde mergem după o zi obositoare la locul de muncă, acolo unde petrecem timpul smart, locul unde ne-am lăsat copiii să doarmă noaptea, unde suntem în siguranță.

În ziua de astăzi, oamenii se confruntă cu un program aglomerat, unde organizarea timpului lor este esențială. Casa inteligentă VIKI îi ajută să nu-și facă griji dacă și-au armat sistemul de securitate, și-au închis ușile/geamurile, au închis garajul, și-au închis apa, gazul sau au scăzut căldura.

Casa inteligentă VIKI oferă securitatea eficientă a casei tale, având integrate diverse echipamente și senzori care te informează în permanență prin notificări pe telefon despre orice modificări care apar.

Există atât de multe lucruri pe care tehnologia le poate oferi în ceea ce privește protejarea casei iar pentru a ne avertiza de pericolul pe care îl primim, senzorii și aplicația VIKI sunt conectați permanent, răspunzând instantaneu unui eveniment declanșat.

Ușă închisă/deschisă – la plecare dacă uiți să setezi alarma, VIKI te notifică [Ușa intrare este deschisă]. La fel și cu geamurile uitate deschise. Pentru o siguranță sporită, puteți monitoriza și accesa alarmele de securitate și camerele de luat vederi din locații îndepărtate.
De asemenea, utilizatorul poate urmări activitatea în casă verificând pe aplicația VIKI ce utilizator intră în anumite momente în casă. Spre exemplu, atunci când ajunge acasă copilul de la școală, primești pe telefon notificarea [George a intrat în casă].

Alertă pe telefon – ușă deschisă

viki usa deschisa

Camerele video extern – afișează live pe telefon imaginile redate de camerele de supravghere instalate în afara locuinței.

viki securitate supraveghere video

Alarmă de securitate – În caz de efracție, VIKI vă va avertiza printr-o notificare dacă există mișcări neobișnuite în casa dvs. De asemenea, se va instala starea de urgență și în locuință, se va activa scenariul Efracție,
declanșându-se alarma care va speria infractorul.

Alertă pe ecran TV – efracție

viki efractie

Alarmele de incendiu, inundatie și detectoarele de monoxid de carbon – senzorii detectează anomalia și comunică cu VIKI, care trimit notificări pe telefonul mobil astfel încât utilizatorul să poată reacționa cât mai repede, luând măsurile necesare.

Alertă pe tabletă – inundație

viki inundatie

Alertă pe telefon – detectare monoxid de carbon

viki alerta co telefon

Alertă pe tabletă – CO

viki alerta co tableta

Dacă aplicația VIKI este oprită pe telefon, nu este în backgroundul sistemului de operare, la toate tipurile de alertă se va emite o notificare push sub forma text (în locul celei grafice) astfel încât userul sa fie informat asupra situației critice din casă.

viki alerta

Casa automatizată VIKI are inteligența necesară de a păstra locuința în siguranță – în interior și în exterior. Vei fi mereu la o notificare distanță de ceea ce se întâmplă în casa ta, fie că ești acasă sau plecat, VIKI te va ține informat.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary