Aparent, aparenţele contează!

White sau Dark?City sau Nature? Dacă nu aveţi idee despre ce anume vorbim, vă poftim încet, încet în lumea VIKI.

Ora 12: 38, o zi cu soare şi multă lumină care inundă casa. Ne pregătim de prânz, dar cred că ar merge şi puţină muzică. VIKI afişează un ecran în tonuri deschise. Ceva mai târziu, înserarea cade peste oraş, luminile se aprind în birou, semn că ar trebui să dăm send la acel ultim mail şi să ne relaxăm puţin înainte de cină, urmărind ştirile. Dar parcă s-a schimbat ceva în modul de afişare? Ecranul e acuma mai închis şi parcă se adaptează mai uşor vederii noastre. Asta pentru că VIKI ştie ca a venit seara şi e momentul să schimbe tema din Light în Dark. Nice job VIKI!

viki tema light

viki tema dark

Dar poate afară e o zi mohorâtă şi ne-am dori să lăsăm în spate toate sarcinile zilei şi să evadăm în natură. Cum nu întodeauna e posibil, putem măcar să selectăm un Skin, în concordanţă cu mood-ul nostru. Nature, să fie!

viki mod afisare 1

viki mod afisare 2

După cum puteţi vedea din cele ilustrate mai sus, modul de afişaj VIKI poate fi personalizat în funcţie de preferinţele voastre, dar VIKI ştie şi să identifice dacă e zi sau noapte, adoptând fără nici o comandă suplimentare din partea voastră tema de afişare potrivită.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary