Home sweet automated home!

Casa ta de vis cum arată? Cu siguranţă ţi-ai imaginat măcar odată cât de mare ar trebui să fie, design-ul pe care ai vrea să-l adopţi şi colţul tău pe care să-l personalizezi după bunul plac. Dar la automatizarea locuinţei te-ai gândit?

Siguranţă, confort şi mai mult timp pentru micile tale plăceri, sunt doar trei dintre motivele pentru care ar trebui să alegi o soluţie de automatizare a casei. Eficienţa energetică şi automatizarea tuturor dispozitivelor electronice inteligente direct din panoul de control susţin cele menţionate mai sus, iar dacă mai adăugăm şi inteligenţa artificială, imaginea este completă.

Acasă este locul în care ar trebui să ne simţim cel mai în siguranţă, aşa că monitorizarea video permanentă, stimulii de mişcare şi VIKI care te atenţionează dacă ai uitat un geam sau o uşă deschisă, fac acest lucru posibil. viki monitorizare geamIar dacă vorbim despre vacanţe, casa ta este pe “mâini bune“, florile vor primi lumină şi apă la timp, aerul condiţionat nu va funcţiona mai mult decât trebuie, toate acestea sub atenta supraveghere a lui VIKI.

Despe confortul care ţi-l oferă o astfel de soluţie ar fi multe de spus, dar poate cel mai important e faptul că după o zi lungă, atunci când te întorci acasă, temperatura e cea potrivită, jaluzele sunt trase , muzică în surdină şi luminile la o intensitate scăzută. Mai lipseşte doar să îţi torni un ceai cald sau un pahar de vin şi avem imaginea unei seri perfecte.

La fel de important ca şi cele menţionate anterior, eficienţa energetică este un alt motiv solid pentru care să alegeţi un sistem de automatizare, fără lumini sau alte dispozitive multimedia uitate aprinse cât şi comunicarea eficienţă între toate dispozitivele conectate chiar şi atunci când lipsiţi de acasă.

Indiferent că e vorba de un apartament sau o casă, include în planurile tale şi un sistem de case inteligente, pentru că viitorul e azi!

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary