Când viaţa bate filmul

Se spune că tot ceea ce îţi poţi imagina, poate deveni real şi nu, nu e ca-n filme ci mai degrabă în filme e ca-n viaţă. Şi pentru asta vă dăm un motiv în plus să ne credeţi: VIKI.

De câte ori nu v-aţi imaginat că luminile din casa voastră se aprind la o simplă bătaie din palme, că televizorul sau muzica porneşte singură. Ei, în cazul VIKI, nici nu mai e nevoie să bateţi din palme, e de ajuns simpla voastră prezenţă în camera cu pricina. Dar de unde aceste idei de casă inteligentă?

Nu e neapărată nevoie să fii fan al literaturii SF, pentru că industria de film îşi face treaba cu brio când vine vorba de acest domeniu. Şi ca să revenim la statementul iniţial, dacă cineva şi-a putut imagina o casă care să facă anumite task-uri în locul nostru de ce nu am face-o să existe şi în realitate, fără prea multe comenzi şi fără nenumărate device-uri de control.vik video control

V.I.K.I, poate unora li se pare cunoscut, unii chiar reuşesc să identifice provenienţa lui, pentru restul trebuie să spunem că numele este acronimul pentru Virtual Interactive Kinetic Intelligence şi da, este numele unui personaj mai bine zis unui robot inteligent dintr-un film hollywoodian.  Bineînţeles, proiectul nostru VIKI este real şi mult mai practic, reuşind să salveze timp şi energie şi să vă asigure confortul mult dorit.   

Ce mai ştie VIKI aflăm încet în drumul nostru spre lansarea acestui proiect.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary