De vorbă cu VIKI

În afara algoritmului de decizie bazat pe Inteligență Artificială, VIKI oferă utilizatorului posibilitatea de ajustare a funcționării casei prin comenzi vocale Hands-Free, în limba engleză, utilizând gama de echipamente Amazon Echo.

Fie că vorbim de Lumini, Climă sau Multimedia, ori aplicarea scenariilor de Somn sau Bună Dimineața, VIKI ințelege simple comenzi vocale care odată rostite, determină camera sau întreaga casă să-și modifice comportamentul după dorința utilizatorului.

Controlul inteligent al luminilor aduce casei tale eleganță, confort dar și eficiență energetică. Posibilitatea de a adresa comenzi vocale de control al luminilor contribuie la sporirea gradului de confort al utilizatorului VIKI.

Control Lumini

Casa VIKI iți oferă momente deosebite de relaxare ție sau familiei tale. Puteți să folosiți și următoarele comenzi vocale pentru controlul echipamentelor multimedia:

Comenzi Multimedia

Chiar dacă VIKI învață preferințele individuale ale fiecărui membru al familiei legate de temperatură, umiditate, ventilație și umbrire astfel încât ele să fie mereu în starea preferată a utilizatorului sau a grupului prezent în încăpere, uneori este nevoie să schimbam rutina învățată de sistem cu una de moment, adaptată de exemplu serilor când avem musafiri.

Activare scenariu Party

În condițiile în care SCENARIILE reflectă moduri de lucru ale casei, comenzile de activare a MODURILOR setează o stare specifică unei camere. Este foarte comod pentru utilizator să activeze modul SOMN (Sleep) doar prin rostirea numelui modului, fără să apese niciun buton sau dispozitiv mobil. Luminile se vor stinge automat, multimedia la fel, jaluzelele vor acoperi geamurile.

Comenzi de activare a Modurilor setate

Dar cum doleanțele pot varia și pentru o mai mare flexibilitate puteți comunica cu ușurință cu VIKI pentru schimbarea individuală a parametrilor doriți:

Comenzi schimbare parametrii

Siguranța casei și a familiei tale are prioritate pentru VIKI. De aceea am implementat și următoarele facilități cu comandă vocală:

Comenzi activare scenarii de urgență

VIKI creează un ambient într-adevăr inteligent și interconectat prin limbajul comun, integrând mai multe device-uri și aplicații, oferind utilizatorilor un control precis asupra ambientului de acasă. Conveniență, confort și securitate sunt lucruri esențiale și scopul soluției VIKI.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary