Casa VIKI este pregătită de iarnă

Cum te pregătești pentru o iarnă liniștită? Scoți hainele groase din dulap, te asiguri că va funcționa sistemul de încălzire, schimbi anvelopele mașinii… dar casa? Cum pregătești casa pentru zilele tot mai scurte și mai reci? Cu VIKI, nu ai de ce să îți faci griji.
Inteligența VIKI se va adapta firesc la schimbările ce vin odată cu lunile reci și îți va asigura, în continuare, acea atmosferă caldă, siguranța și confortul care definesc sentimentul de ”acasă”. Da, ne vom bucura mai puțin de lumina naturală, iar temperaturile în scădere ne pot pune probleme. Ne vom petrece mai mult timp în casă, în mijlocul familiei.

Așadar, este important să te asiguri că locuința ta este bine iluminată și încălzită în orice moment. Cu soluțiile inteligente ale soluției VIKI, poți realiza câteva scenarii presetate care vor ajuta la stabilirea unui ambient adecvat pentru orice ocazie. Poți crea un spațiu de lucru luminos în bucătărie atunci când gătești, alegând modul „Cooking”. VIKI va porni muzica preferată, va reduce căldura din bucătărie, care va fi compensată de cea din cuptor, și va menține luminile la intensitate crescută.

În casa VIKI te poți bucura de o atmosferă caldă și confortabilă, în momentele de relaxare ”Cinema Mode” și cinele lungi în familie – ”Dinner Mode”. În ambele cazuri, luminile vor fi dimate, iar sistemul multimedia va reda imaginile și sunetul conform modului ales.

În zilele reci de iarnă, atunci când vă relaxați, puteți să adăugați culoare mediului. VIKI este compatibilă cu nișele RGBW, care vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori.

viki rgbw

VIKI va asigura confortul termic al locuitorilor casei chiar și în cele mai reci zile, comunicând intuitiv cu termostatul inteligent. Acesta va ști să urce când este timpul să vă treziți (modul ”Good morning”), astfel încât să vă fie mai ușor să ieșiți din așternuturile calde și confortabile. În cadrul acestei scene va porni chiar și încălzirea prin pardoseală, pentru a vă bucura de cele mai frumoase dimineți acasă.

Cu ajutorul termostatelor inteligente, puteți seta temperaturile pentru diferite momente ale zilei. Chiar și în nopțile cu îngheț, VIKI va menține constantă temperatura în casă.

viki termostat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui sistem de automatizare a locuinței este că vă puteți accesa casa chiar și de la depărtare. VIKI va ține cont de perioadele în care sunteți plecat la muncă sau în vacanță la ski, pentru a nu dubla consumul lunar de energie prin încălzirea unei case neocupate. Dacă familia ta are un program regulat, la activarea modului ”Coming Home” VIKI va începe să încălzească ușor casa, astfel încât la întoarcerea de la muncă să aveți temperatura ideală pentru confortul personal. Pentru a avea grijă de casa ta atunci sunteți plecat în vacanță, VIKI va coborî rulourile pe timpul nopții pentru a păstra cât mai mult căldura în casă.

De asemenea, în casa VIKI, fiecare persoană va avea temperatura proprie preferată; un membru al familiei poate percepe o cameră prea caldă, în timp ce altcineva poate considera că nu este suficient de caldă. Avantajul controlului smart al temperaturii este că în living, de exemplu, va găsi un echilibru pentru a mulțumi toți userii, însă în restul camerelor va schimba temperaturile în funcție de preferințe.

Așadar, lasă-te pe mâna inteligenței VIKI, ea va avea grijă de tine și de familie în sezonul rece! Nu îți rămâne decât să te bucuri de sărbători, de vacanță sau de momentele simple, de relaxare, alături de cei dragi.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary