Ce faci când îți expiră garanția la Smart HOME?

Punctul forte al sistemului VIKI constă în capacitatea de a învăța obiceiurile locuitorilor din casă și de a se adapta preferințelor acestora, fără să fie nevoie de intervenție din afară, pentru setări. Mai exact, AI-ul VIKI reconfigurează automat toate setările, atunci când preferințele familiei se schimbă.

Totuși, în cazul în care clienții preferă ca specialiștii VIKI să intervină cu prezență fizică in locatiile lor și să ofere suport pentru echipamentele instalate în casă, am lansat planurile de mentenanță postgaranție, menite să vină în sprijinul clienților mai vechi de 2 ani.

Este știut faptul că utilizatorii VIKI beneficiază de asistență inclusă în prețul de vânzare, pentru primii doi ani de utilizare a produsului. Iar după acest interval, pot opta pentru pachete de mentenanță, în funcție de nevoi și preferințe.

Echipa VIKI oferă consultanță telefonică sau prin e-mail tuturor clienților, indiferent dacă au sau nu un plan de mentenanță. Iar pentru cei care doresc mai mult suport, am pregătit trei pachete, pe care le prezentăm în continuare.

Descarcă de aici planurile de mentenanță postgaranție, format pdf!
Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary