Cu VIKI e mai simplu

Pe lângă confortul şi utilitatea pe care le aduc în plus sistemele de automatizare ale casei, există anumite aspecte care pot uneori să aibă impact asupra deciziei de instalare al unui astfel de sistem. VIKI este conceput atât ca şi funcţionare şi instalare ca şi o soluţie pentru aceste probleme ale industriei de home automation.

1. Majoritatea sistemelor  de home automation se adresează  caselor aflate în construcţie.

Nu şi în cazul VIKI care funcţionează atât pe o tehnologie cablată, dar şi pe o tehnologie wireless Z-Wave care permite instalarea sistemului în orice fel de construcţie fie că este vorba de un apartament gata finisat sau o casă nou construită. Evoluţia tehnologiei şi a echipamentelor hardware destinate domoticii, permit instalarea soluţiei fără a fi nevoie de modificări majore sau un număr mare de ore de instalare.

2. Modificarea setărilor şi preferinţelor utilizatorilor, necesită întoadeauna apelarea la specialiştii care au instalat sistemul de automatizare.

Majoritatea soluţiilor de automatitzare sunt configurate la instalare  în ceea ce înseamnă scenarii de lumină, căldură sau irigaţii, cu preferinţele pe care locuitorii casei le au în acel moment. viki clima- ncalzireDar ce se întâmplă dacă acestea se schimbă în timp? În mod normal va trebui să apelezi la cei care au instalat soluţia, să aştepţi intervenţia lor şi cel mai probabil să plăteşti un extra cost pentru acest serviciu.

VIKI este o soluţie proactivă care se adaptează comportamentului locuitorilor din casă şi se modifică odată cu acesta. Tot ce trebuie să faci este să îi dai câteva zile la dispoziţie să îţi memoreze setările pe care le faci manual, după care le va învăţa. Dacă după un anumit timp preferi o altfel de temperatură, sau muzică diversă în camere diverse, trebuie doar să setezi asta şi soluţia va învăţa în mod inteligent.

3. Prea multe aplicaţii diferite sau prea multe telecomenzi pentru automatizare

Chiar dacă beneficiezi de anumite sisteme de automatizare a porţilor, a jaluzelelor, sau chiar aplicaţii de mobil prin care controlezi căldura sau lumina, scopul unui control inteligent şi eficient este o aplicaţie unică din care să controlezi întreaga casă.

VIKI este practic creierul casei tale, ajutând nu numai la un control inteligent, dar datorită funcţiei de învăţare generând economii la energia electrică şi termică, dar şi un confort şi o plăcere de a sta acasă, totul într-o singură aplicaţie, pe care întreaga familie o va adora.

Ţi-a plăcut acest articol?
 
Summary